Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.08.2018 22:01:00

Koště pro Hanu Marvanovou

Koště pro Hanu Marvanovou

Komentář na facebookovém profilu k výrokům Hany Marvanové

 Haničko, tady máte koště, abyste si zametla před vlastním prahem.

Podezíráte nás, že se domlouváme v Praze na koalici s ANO? Vyčítáte nám, že jsme v květnu neschopné magistrátní koalici v čele s ANO nabídli toleranční patent?

Že byste zapomněla, že jsme ten patent nabídli společně s TOP09?

Není to náhodou ta strana, se kterou kandidujete? Že byste zapomněla, že hnutí STAN, za které kandidujete, je čtyři roky v koalici na magistrátu s ANO?

Hani, zkuste být transparentní, třeba Vám to bude slušet. Vždyť stačí, abyste si vzpomněla, kdy konzervativní ODS uzavírá koalice, byla jste přece dlouhá léta její členkou, dokonce poslankyní.

Takže víte, že my uzavíráme koalice vždy až po volbách.

Je vidět, že máte krátkou paměť, tak já Vám ráda některé věci připomenu:

"Určitě bychom byli rádi, kdyby kandidovala," odvětil řekl Babiš k možnosti, jak Marvanovou nasadit do senátních voleb na podzim 2014 28. května 2014 (ZDE)

„Pokud bude mít Andrej Babiš zájem, abych mu radila v těch věcech, které se týkají třeba protikorupčních zákonů, tak to samozřejmě ráda učiním.“ 1. června 2014 (ZDE)

"Jádrem sporu podle ní bylo, že Marvanová nerespektovala její pozici šéfky ministerstva. "A volila postupy i metody toho jednání jiné, než já jsem volila," uvedla Válková. 1. června 2014 (ZDE)

"Paní Marvanová nechce mluvit o nějakých funkcích. My se bavíme o spolupráci z hlediska legislativy a z hlediska spolupráce s hnutím ohledně přijímání zákonů v parlamentu. To je předmětem naší debaty," řekl Babiš. 12. června 2014 (ZDE)

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama