RNDr. Alexandr Vondra

  • ODS
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.09.2011 19:01:00

Bezpečnost není samozřejmost

Bezpečnost není samozřejmost

V pátek 23. září večer došlo k podpisu Memoranda o spolupráci mezi českou a slovenskou nevládní bezpečnostní organizací .

Spolupráce mezi přáteli, kteří mají společný cíl, přináší všeobecný prospěch. Proto došlo v pátek večer v ostravském hotelu Park Inn k podpisu memoranda o spolupráci mezi neziskovou společností Jagello 2000 reprezentovanou jejím předsedou Zbyňkem Pavlačíkem, slovenskou neziskovou Atlantickou komisiou reprezentovanou jejím generálním tajemníkem Robertem Vašem a českou Euroatlantickou radou, kterou zastupoval ministr obrany Alexandr Vondra.

Do budoucna se tak spojí úsilí, které česká strana věnuje především propagaci NATO na veřejnosti formou každoročních akcí Dnů NATO v Ostravě a Mezinárodních bezpečnostních konferencí, které jsou realizovány na Slovensku.

Slavnostního podpisu se zúčastnila řada reprezentantů zahraničních armád, které se zúčastňují na letošních Dnech NATO. Policejní prezident Lessy zároveň ocenil čestnou plaketou za dlouhodobou práci v oblasti bezpečnosti Zbyňka Pavačíka. Alexandr Vondra při té příležitosti připomněl unikátnost Dnů NATO, kde se setkávají například izraelské a turecké letectvo a zároveň slogan Zbyňka Pavlačíka, který před léty na zahájení této akce řekl: „Bezpečnost není samozřejmost.“

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama