ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.09.2018 10:54:00

Vodáctví je o zábavě, nikoli o pokutách

Vodáctví je o zábavě, nikoli o pokutách

Jednoznačně vítám podporu poslanců návrhu na dekriminalizaci konzumace malého (a to zdůrazňuji) množství alkoholu vodáky.

 Každý, kdo byl někdy na vodě, dobře ví, že jedno či dvě piva osvěží, ale rozhodně neuškodí. Není to o nezřízeném pití, ale o normálním přístupu k životu, kdy zábava a relax mají být tím, čím jsou, a ne buzerací a pokutománií.

Policisté by se rozhodně měli zaměřit na něco úplně jiného, na jevy, jež jsou pro naši společnost opravdu nebezpečné. Pokud někdo na lodi způsobí škodu, nese za ni odpovědnost tak jako tak, stejně jako za svůj život a zdraví.

Pokud návrh projde Sněmovnou, v Senátu jej určitě podpořím. A pokud nikoliv, budu i nadále prosazovat náš vlastní návrh, který projednáváme v současnosti ve výborech v Senátu a který zmírnění přináší rovněž pro cyklisty na určitých typech komukací.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama