Mgr. Bc. Vít Rakušan

  • STAN
  • 1. místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.09.2018 5:36:00

V září před volbami se těžko píše o budoucnosti

V září před volbami se těžko píše o budoucnosti

Informace na facebookovém profilu k novému kulturnímu projektu v Kolíně

 Ono se v září před volbami těžko píše o budoucnosti. Buď to vypadá jako předvolební výkřik...nebo nejistý příslib, jelikož sám nevím, zda ho budu moci naplnit. Ale přesto. Chystá se v Kolíně skvělý projekt. Současné umění ve veřejném prostoru. Půjde o soutěž pro mladé umělce, jejichž díla budou na určitý čas umístěna v prostoru našeho Kolína.

Děkuji za nápad Petru Švolbovi, nadanému výtvarníkovi z Kolína. A Haně Morové za dynamiku, s kterou se projekt rozjel, architektovi Davidu Mateáskovi za supervizi a výběr až neuvěřitelně reprezentativní poroty - Zdeněk Fránek, děkan fakulty architektury z Liberce, Markéta Fantová, ředitelka Quadriennale scénografie, Pavel Rajdl, známý kolínský výtvarník, David Mateásko, architekt města Kolína, Veronika Marešová, kurárorka GASK, výtvarník Petr Švolba.

První díla už by mohla být vystavena příští rok. Podmínky soutěže brzy zveřejníme.

Umění do ulic patří. Těším se.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama