ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.09.2018 21:29:57

Zastupitel Jan Mikulecký: Budoucnost parkování v Krausově ulici v Letňanech

Zastupitel Jan Mikulecký: Budoucnost parkování v Krausově ulici v Letňanech

Projekt Letňanské lentilky bude výrazným způsobem zasahovat do systému parkování na sídlišti. “Celkově přibude cca 140, nicméně skutečný počet bude znám po zpracování prováděcí dokumentace projektu,” představuje situaci zastupitel Jan Mikulecký

Po veřejné prezentaci Letňanských lentilek se sídlištěm začaly šířit nesmysly a fámy o totálním rušení všech parkovacích míst v Krausově ulici. Není to pravda. Projekt preferuje aktivní a zelené plochy uprostřed sídliště a parkování na jeho okraji. “Krausova však zůstává důležitou tepnou, která spojuje Malkovského a Místeckou a po jejím okraji budou parkovat auta, jak je vidět na obrázku. Celkově v Krausově ulici zůstane 50-60 parkovacích míst a žádné z nich není plánováno jako placené,” dodává Jan Mikulecký, zastupitel. Letňany nebudou stavět žádné parkovací domy a následně nutit obyvatele, aby si pronajímali drahá parkovací místa.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama