ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.09.2018 10:58:00

Sen o multikulturalismu se rozplynul již dávno

Sen o multikulturalismu se rozplynul již dávno

Přesto stále je pro Evropu přijatelné uvažovat o tom, že migranti, kteří sem přicházejí a zejména muslimové se mohou integrovat, přijmout naše pravidla, naše kulturní zvyklosti a náš způsob života, byť si zachovají třeba svou víru.

 Při setkání s tímto a jinými svědectvími se však nelze vyhnout otázce, zda taková integrace vůbec možná je? Zda mezi těmito lidmi existuje významnější skupina těch, kteří jsou připraveni žít dle našich zvyklostí.

Pokud se chceme vyhnout nejhoršímu, je nezbytná důslednost v tom, aby se tito lidé přizpůsobili. A pokud to odmítají, pokud vedou své děti k nenávisti, opovrhování ženami nebo jinými národnostmi, pak nemají v Evropě co dělat.

Neboť pokud budeme tyto jevy tolerovat, můžeme se rozloučit nejen s naší kulturou, ale i s naší svobodou a civilizací.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama