Josef Švarcbek

Chci s vámi hasit problémy společnosti
  • KSČM
  • Planá
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.09.2018 14:23:31

Za hasičema do Bělé nad Radbuzou

Za hasičema do Bělé nad Radbuzou

Za hasičema do Bělé nad Radbuzou. Tam bylo dobře.

Za hasičema do Bělé nad Radbuzou.


Když se mě přátelé ptali, co budu dělat v sobotu 25.8., tak jsem odpovídal, že mám jasno, vyrážím na hasičkou soutěž do Bělé nad Radbuzou. Byl jsem tam pozván s příslibem, že mě tam hasiči chtějí. Neodolal jsem tomu a vyrazil Musím říci již nyní, že jsem udělal dobře. Měl jsem možnost popřát soutěžícím a oslovit i dalších 200 přítomných. Přátelská a vřelá atmosféra mezi hasičema dokáže potěšit každého, a mě obzvlášť. Jen mě mrzelo, že jsem nemohl s nimi dostečně oslavit vítězství hasičských proudnic. Pan doktor ve Stodě se chtěl následující týden podívat, jak mám krásný žlučník. Měl jsem podezření, že ten žlučník bude tak krásný, že mi jej doktor bude závidět a vezme mi jej. Naštěstí naše zdravotnictví je v takovém stavu, že na tento krásný zákrok půjdu až někdy v říjnu, proto se budu moci zúčastnit i dalších závodů a předvolebních akcí, a s bratrama hasičema patřičně oslavit vítězství. Pokud se jednou stane, že o žlučník přijdu, tak mě straší obava, že bych se žlučníkem mohl přijít o tu krásnou hasičskou figuru, která tak pěkně ladí s těmi ostatními na fotkách. Držte mi, prosím, palce, abych si nemusel kupovat menší uniformu. Děkuji.

Jo, FANTOMAS není na fotkách vidět, protože se stále někde snažil hodit do pytle ty bandity a vyšší kruhy, a stále jej měl prázdný. V Bělé a okolí prostě nejsou. A to je dobrá zpráva na závěr.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama