Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.09.2018 20:21:00

Politika Andreje Babiše zabíjí ambice České republiky

Politika Andreje Babiše zabíjí ambice České republiky

Komentář na facebookovém profilu k politice premiéra Babiše

 Způsob, jakým dělá politiku premiér Andrej Babiš a jeho hnutí, zabíjí skutečné ambice České republiky. Ambiciózní politické cíle předseda vlády pouze simuluje. Unavuje sliby a drobnostmi, kterými hasí žízeň po skutečném úspěchu. Nepodařilo se „nakopnout“ Prahu za poslední 4 roky? Nevadí. Teď už ji FAKT nakopne. Investice za poslední 4 roky byly tak ostudně nízké, že je to snad jediná věc, za kterou bývalou i současnou vládu kritizuje i její největší spojenec prezident Zeman. Nevadí. Nyní slíbí plán ještě větších investic. Jenže vlastně ne teď. Do 10 let…

Chystáme se slavit velké výročí, za které patří uznání naším předchůdcům. Ale my sami zatím ztrácíme čas. Je potřeba začít se bavit k věci. Je čas dát našemu snažení důstojné cíle. Také proto jsem vyzval předsedu vlády, aby začal diskutovat se svými oponenty. Nelze vše vyřídit tím, že odsekne „účelovka“, „Palermo“ nebo že všechno „sám zařídí“. Zabíjí tím nejen rozumnou diskusi, jež je pro demokracii nutná, ale také ambice České republiky vrátit se na místo, kde už jednou byla. Mezi nejúspěšnější země.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama