Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.09.2018 5:36:00

Proti našemu návrhu hlasovali poslanci všech ostatních parlamentních stran

Proti našemu návrhu hlasovali poslanci všech ostatních parlamentních stran

Komentář na facebookovém profilu k hlasování o o Globálním paktu OSN

 Sněmovna zamítla hlasováním návrh SPD, aby ČR odstoupila po vzoru Maďarska a USA z jednání o Globálním paktu OSN, který má legalizovat migraci. PROTI našemu návrhu hlasovali poslanci VŠECH ostatních parlamentních stran. Podívejte se zde kdo a jak přesně hlasoval - ZDE.

Je šílené, že ministr zahraničí Babišovy vlády Jan Hamáček letí do OSN s kladným stanoviskem k tomuto šílenému dokumentu již tento měsíc 25. září a finální podpis pod dokumentem má být v prosinci na konferenci v Marakkéši. Proto vás prosím o co největší podporu SPD v říjnových volbách, aby náš hlas posílil, abychom mohli silněji hájit suverenitu a bezpečí ČR.

Hlasovalo se o tomto usnesení: "Poslanecká sněmovna Parlamentu České republiky považuje další setrvání České republiky v Globálním paktu OSN o bezpečné, řízené a legální migraci za stav, který je v rozporu se základními zájmy České republiky a českého národa. Vzhledem k tomu požadujeme odstoupení České republiky z jednání o tomto Globálním paktu po vzoru Maďarska a USA. Žádáme vládu České republiky, aby ve vztahu k tomuto paktu udělala příslušné kroky v souladu s unesením Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky."

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama