Česká pirátská strana

Internet je naše moře!
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.09.2018 22:30:00

Plzeňští Piráti uklízeli Plzeň

Plzeňští Piráti uklízeli Plzeň

V rámci projektu Ukliďme Česko, se plzeňští Piráti vydali vyčistit Plzeň od odpadků, kterých je v některých lokalitách požehnaně.

 V sobotu dopoledne se plzeňská skupina Pirátů včele s kandidátem na primátora města Pavlem Bosákem sešla na zastávce u Techmánie. Následně se vydala uklidit odpadky k ulici Karla Vokáče.

Skupina přibližně patnácti členů Pirátů, dobrovolníků a veřejnosti se v rámci akce Ukliďme Česko, rozhodla uklidit oblast u ulice Karla Vokáče. Nasbíráno bylo přibližně dvacet pytlů odpadu, který zahrnoval převážně PET láhve, plastové sáčky, gumové součástky a pneumatiky. Celá akce probíhala ve velmi přátelské atmosféře a výsledek akce je v lokalitě skutečně znát.

„Dnešní úklid jsem si opravdu užil. Bylo fajn společně s členy a příznivci uklidit část našeho města. Přál bych si čistou Plzeň, což bude i jeden z mých hlavních cílů po volbách,“ uvádí Pavel Bosák kandidát na primátora za Piráty.

Česká pirátská strana vyplouvá do plzeňského zastupitelstva v rámci říjnových komunálních voleb s čistým štítem a nebojí se jakýchkoliv překážek. Pirátská strana bude pracovat především pro občany města Plzně, což ukazuje již nyní, kdy mimo jiné chce dopomoci ke kvalitnějšímu životnímu prostředí v Plzni tím, že aktivně podporuje právě iniciativy, jako Ukliďme Česko.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama