ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.09.2018 14:38:00

Dva miliony kultuře

Dva miliony kultuře

V pátek večer se v uherskohradišťském Klubu kultury sešli zástupci kulturních organizací a institucí celého Zlínského kraje.

 Úspěšní žadatelé u kulturní grant Nadace SYNOT zde totiž během velmi příjemného slavnostního večera obdrželi darovací smlouvy na finanční podporu jejich projektů. Nadace SYNOT tak i po osmnácti letech své existence stále výrazně pomáhá celému regionu.

V sídle Nadace se tentokrát sešlo celkem 232 žádostí z Valašska i Slovácka. Částka ve výši dva miliony korun byla rozdělena mezi 165 úspěšných žadatelů.

Nechyběla ani tradiční cena Nadace Synot za celoživotní přínos oblasti kultury. Jejím laureátem se tentokrát stal pan Miroslav Potyka, který si sošku právem zasloužil a já mu touto cestou ještě jednou blahopřeji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama