PhDr. Jiří Štěpán, Ph.D.

  • SOCDEM
  • Královéhradecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.09.2018 15:38:00

Provoz rychnovské nemocnice zůstává zachován v plném rozsahu

Provoz rychnovské nemocnice zůstává zachován v plném rozsahu

Prohlášení po dnešním jednání kvůli provozu gynekologicko-porodnického oddělení nemocnice v Rychnově nad Kněžnou.

Provoz gynekologicko-porodnického oddělení v Rychnově nad Kněžnou bude i nadále pokračovat. Takový je výsledek dnešního jednání, kterého se dnes zúčastnil hejtman Královéhradeckého kraje Jiří Štěpán, náměstek pro zdravotnictví Aleš Cabicar, senátor a krajský zastupitel Miroslav Antl, předsedkyně představenstva nemocnice Ivana Urešová, primář ARO Marcel Maršík, starosta města Jan Skořepa i místostarostka Jana Drejslová.

„Podařilo se nám přesvědčit lékařku, která splňuje nezbytné personální požadavky a nastoupí jako zástupce primáře pediatrického oddělení. Tímto krokem dojde k zachování dosavadní péče a nemění se tak rozsah pediatrické péče včetně porodnického oddělení. Pediatrie a porodnice bude fungovat v plném rozsahu. Na tomto místě bych rád poděkoval všem zúčastněným za konstruktivní a odpovědný přístup,“ informoval po dnešním jednání hejtman Jiří Štěpán s tím, že bude nadále pokračovat intenzivní kampaň pro personální posílení rychnovské nemocnice.

Královéhradecký kraj dále připravuje modernizaci rychnovské nemocnice v rámci vládního usnesení a očekává relevantní kroky ministerstva zdravotnictví v souladu s tímto usnesením.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama