Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.09.2011 14:24:38

Josef Dobeš se snaží dětinsky svést svou neschopnost na druhé

Josef Dobeš se snaží dětinsky svést svou neschopnost na druhé

Ministr školství Josef Dobeš se opět snaží mysfitikovat veřejnost a svádět svou manažerskou neschopnost na druhé. Kritizuje totiž Středočeský kraj, že řádně nečerpá peníze z Evropských fondů na vzdělávání, což není pravdou.

Středočeský kraj totiž v oblasti primárního vzdělávání již rozdělil dotace ve výši téměř 600 mil. korun, což znamená více než 75% veškerých prostředků, které má k dispozici.
Ministr Dobeš by se měl s celou věcí lépe seznámit, než začne cokoliv kritizovat. Podle něj za všechno může "Rath a Chládek". Ve svém vyjádření pro média přitom hovoří o výzvě, která nebyla odsouhlasena zastupitelstvem Středočeského kraje napříč celým politickým spektrem...tedy i koaličními partnery pana ministra.
Pro zajímavost zde uvedu, které projekty nám byly ze strany Dobešova ministerstva doporučeny. Byl mezi nimi například vzdělávací projekt s titulem, jak dobře sekat trávu na golfovém hřišti. Podobné projekty považuje krajské vedení za neúčelné vyhazování peněz. Čekáme už jen na to, až nám Dobešův resort doporučí projekty jako "jak správně sekat trávu na Dobešově zahradě", případně "jak správně pochlebovat panu prezidentovi a jeho synovi"
Středočeský kraj navíc v oblasti dalšího vzdělávání vyhlásil výzvu, která již dokonce běží, a to na na 250 milionů korun. Josef Dobeš teď dělá mediální humbuk kolem toho, zda nám je ochoten k této výzvě přidat ještě dalších potřebných 20 milionů korun. Toto jeho jednání se nám zdá úsměvné a dětinské.
Ministr Josef Dobeš prostě dělá jen naschvály, protože se mu nelíbí kritika, která se na něj z úst představitelů Středočeského kraje oprávněně snáší. Chová se jako malé dítě a pokud si myslí, že těmito hloupými kroky hraničícími s vydíráním docílí toho, že "Rath a Chládek" už budou hodní a nebudou jej kritizovat, je na velkém omylu. Naopak, pane ministře...
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama