Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.09.2018 11:32:00

Ve skutečnosti jde o politickou sabotáž

Ve skutečnosti jde o politickou sabotáž

Komentář na facebookovém profilu k práci premiéra Babiše

 Zdá se, že vládě a premiérovi stačí, že uspokojí některé zájmové skupiny a bezpečnost svého dominantního holdingu a veřejnosti bude předhazovat zástupná témata. Zlepšení konkurenceschopnosti ČR nejspíše nebude možné dosáhnout tím, že premiér povede kampaně proti migraci, a že bude marnit čas debatami o padesáti syrských dětech, kterým zvládnou zorganizovat pomoc řadoví diplomaté a úředníci.

Předseda vlády Andrej Babiš bohužel neřídí žádné procesy, které by vrátily Českou republiku tam, kam kdysi patřila a k čemu máme dnes předpoklady. Dělá kampaně, vede monology, odmítá diskutovat s oponenty. Ve skutečnosti jde o politickou sabotáž ambicí České republiky a zájmů jejich občanů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama