ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.09.2018 19:06:00

Moderní technika v rukou dětí - dobrý sluha, ale zlý pán...

Moderní technika v rukou dětí - dobrý sluha, ale zlý pán...

V případě využívání moderních technologií dětmi by jistě mělo platit “všeho s mírou”.

 Rozhodně nepochybuji o tom, že je prospěšné, když si děti mohou jednoduše vyhledat potřebné informace na internetu, případně si v tabletu nebo na PC občas zahrát logické nebo kreativní hry. Pokud se ale jejich volnočasové aktivity (a bohužel často vlivem rodičů) zvrtnou v to, že sedí v mobilem v ruce, případně u notebooku většinu dne, je něco špatně.

Je škoda, že rodiče netráví víc aktivního času s dětmi, i když chápu, že je dnešní doba hodně uspěchaná. Děti jsou ale naše budoucnost a čas do nich vložený se nám mnohonásobně vrátí.

Děti téměř nečtou, což se projevuje i problémy s pravopisem. Nejsou vedeny ke sportu, proto řada z nich trpí nadváhou. A pokud s nimi rodiče nebudou dostatečně komunikovat, bude podle vědců zcela logicky přibývat i vad řeči.

Samozřejmě, že je co zlepšovat v oblasti školství i tělovýchovy, na toto téma jsem psal již mnohokrát, nicméně základ byl, je a vždy bude v rodině.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama