Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.09.2018 12:40:00

Halíku běž do ... Jemenu!

Halíku běž do ... Jemenu!

Pan Halík opakovaně všechny poučuje o nutnosti pomáhat tu migrantům, tu údajným syrským sirotkům.

 Dokonce i "mistruje" pražského arcibiskupa Dominika Duku, přitom opomíjí slova bible "po ovoci poznáte je". "Chytré kecy dokáže vést každý, ale teprve skutky hovoří o člověku. Pan Halík by si to měl vzít k srdci, a místo neustálého poučování by měl někam vyrazit a skutečně pomáhat. Rád se staví do role katolického pastýře, tak by měl vyrazit pomáhat ubohým dětem do Jemenu, nebo třeba do Nigérie a vlastními skutky obhájit, to co říká. Jinak se stává čím dál tím směšnějším mluvkou," řekl David Rath.

"Osobně bych mu velmi popřála, aby se z něj stal skvělý misionář a možná i novodobý mučedník," dodala s úsměvem předsedkyně České Suverenity Jana Volfová.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama