Mgr. Robert Stržínek

  • ANO 2011
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.09.2018 13:55:12

Ve Valašském Meziříčí proběl první sraz elektromobilů

Ve Valašském Meziříčí proběl první sraz elektromobilů

V sobotu 4. srpna se ve Valašském Meziříčí uskutečnil 1. Sraz elektromobilů na Valašsku. Přes dvacet ekologických vozidel různých značek bylo pro zájemce připraveno od 10 hodin do 15 hodin na náměstí. Vstup na akci byl volný.

„Cílem akce bylo ukázat široké veřejnosti, kam se trh s elektromobily za poslední roky posunul. Návštěvníci této akce měli možnost si elektromobily také vyzkoušet a hlavně získat informace od jejich uživatelů a provozovatelů. Připraven byl i bohatý doprovodný program,“ prozradil starosta města Robert Stržínek a dodal: „S prvním elektromobilem má roční praktické zkušenosti i naše město."

Příznivci elektromobilů si mohli prohlédnout například Teslu Model S i X, BMW i3, Hyundai Ioniq, Nissan Leaf, Peugeot ion, Volkswagen e-Golf či Fiat 500.

Na náměstí byl připraven stánek Asociace elektromobilového průmyslu (ASEP), ve kterém lidé získali potřebné informace o elektromobilech nebo využili poradenství zdarma. Přichystána byla rovněž prezentace o elektromobilitě a různé propagační materiály. Samozřejmostí byla možnost nabíjení vozidel v průběhu konání akce.

Akci pořádalo město Valašské Meziříčí ve spolupráci s asociací ASEP.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama