Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.09.2018 12:32:27

Mnichovská dohoda byla zrada na občany Československa a na jeho suverenitu!

Mnichovská dohoda byla zrada na občany Československa a na jeho suverenitu!

V těchto dnech si připomínáme 80. výročí kapitulace Československé republiky před diktátem Anglie, Francie, Itálie a Německa.

Přijetí takzvané Mnichovské dohody znamenalo začátek plné podřízenosti Československa nadnárodnímu řízení a rezignaci na hájení vlastní suverenity. Tento stav trvá dosud.

O ztrátu suverenity evropských zemí se v současné době pokouší Evropská unie v čele s Emmanuelem Macronem a Angelou Merkelovou, což musíme zásadním způsobem odmítat a z Mnichovské zrady si k současnému dění vzít velké ponaučení.

Bruselští neomarxisté nám v současné době svým diktátem a výhružkami vnucují multikulturní ideologii, která je obrovským nebezpečím pro Evropu. Nikdy nesmíme dopustit, aby nám kdokoli bral naší suverenitu, a hnutí SPD jí bude nekompromisně hájit!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama