Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.10.2018 16:41:00

V těchto volbách se vedou stovky a tisíce kampaní

V těchto volbách se vedou stovky a tisíce kampaní

Komentář na facebookovém profilu k předvolební kampani

V těchto volbách se vedou stovky a tisíce kampaní. Vybíráme z tisíců kandidátů v různorodých městech a obcích i desítkách volebních obvodech ve volbách do Senátu. Je to pestré, protože města a obce mají různorodé problémy. Je to pestré, protože lidé mají tisíce osobních preferencí. A tak je to v pořádku.

Je to ale také dobrá příležitost pro občany z každého koutu České republiky vyslat signál vládní koalici. Koalici, která nemá plán, která nemá priority, která recykluje sliby a s recyklovanými sliby recykluje i lidí. Nenechme je s tímto politickým (ne)výkonem ovládnout celou zemi. Myslete prosím na to, až půjdete v pátek nebo v sobotu volit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama