Mgr.Bc. Karel Světnička

Předseda Moravské a Slezské pirátské strany
  • MS Piráti
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.10.2018 23:45:31

Volební opora starosty Lomeckého u StB?

Volební opora starosty Lomeckého u StB?

Kdekdo se snaží a pachtí, aby byl úspěšný u voličů. Stejně tak i stávající starosta za Prahu 1, ale za jakou cenu? Jistě není sám mezi svými druhy či soudruhy. Jsou další s podivnými aktivitami či minulostí, přesto se derou nahoru

Podle politologických pravidel volební kampaň začíná hned po volbách. Většina zvolených jedná slušně, zodpovědně a se ctí. Mají jakási normální pravidla slušnosti. Najdou se,ale i takoví, že jim není nic cizí, ani "prodejnost" aktivní spoluprací s těmi nejhoršími živly, které mají nejen omezení ze zákona, ale i obecné opovržení ve společnosti. O pomoc takových se opírá stávající starosta z Prahy 1  Oldřich Lomecký.

Díky jeho akcí pro veřejnost se objevovaly po městě plakáty s podporovatelem jeho akcí. Porovnáním obsahu plakátů a nahlédnutím na internetu do veřejně dostupné dokumentace Archívu bezpečnostních složek ČR lze najít, kdo je jeho oporou.

Je to protřelý agent StB se čtyřmi zápisy evidence v registrech svazků. První zápis do evidence je již v jeho věku 13 (!!!) let. Zapsalo ho Oddělení VKR (vojenská kontrarozvědka) 4. pohraniční brigády PS (pohraniční stráže) Znojmo. Zřejmě v pohraničí, jako silně horlivý pionýr začal místním pohraničníkům hlásit: "Soudruhu příslušníku, viděl jsem tu nějaké lidi, kteří vypadali, jako imperialističtí živlové.." Nebo tak nějak. Třeba za to dostal bonbóny či čokoládu. Zřejmě toho asi bylo přes prázdniny více, kdy měl čas sledovat a hlásit, když ho zapsali do evidence 1. 9. 1975 na začátku školního roku. Možná proto, že i nadřízeným pohraniční stráže na Znojemsku se zdálo divné, že najednou bylo u státních hranic s Rakouském mnoho lidí zadrženo, či případně zastřeleno. Tak raději pionýrského práskače zaevidovali pod krycími názvy Hráč, Hráč, Šach, Hráč - přezdívky u jednotlivých evidencí.

Díky kolika udaným a zastřeleným lidem z "prásknutí" svého podporovatele nyní může mít Oldřich Lomecký svou volební kampaň? Je svéprávný, tak nemůže tvrdit, že nevěděl, že si svého podporovatele neověřil. Ve firmě podporovatele také působil tajemný Stanislav Karabec, který vybíral pracovníky  pro nynější Babišův Úřad vlády, kde byl nikým neevidovaným poradcem Špidlova týmu u Bohuše Sobotky...zřejmě se vždy všichni nějak domluví.

Ostatně mezi Lomeckého politicky blízké patří třeba pověstný vědec, který prý nespolupracoval s StB, ale pravidelně sám za důstojníky StB aktivně docházel tak poctivě, že když Václav Havel seděl v chládku ve vězení, tak vědec naopak jel do tepla do Brazílie. Dokumentace záhadně zmizela - podle písemného potvrzení z Archívu bezpečnostních složek ČR. Od prezidentských voleb nebylo vysvětleno zmizení dokumentace - kdopak ji má a třeba vydírá nebohého vědce z Akademie věd?

Jiným politicky blízkým je známý rektor z Masarykovy univerzity v Brně. Už někoho napadlo prolistovat stará totalitní periodika Ústředního výboru Komunistické strany Československa co tam kým bylo publikováno k podpoře politiky totalitní komunistické strany...?

Tak by se dalo pokračovat a pokračovat... Kdy konečně bude uplatněno, co píší zákony o zločinech komunismu? Jaktože se mohou o veřejné funce ucházet staré struktury s podporovateli s divnou minulostí, za kterou nyní část pronásledovaných odškodňujeme?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama