Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.10.2018 20:53:00

Hnutí ANO bylo v Praze jasně poraženo

Hnutí ANO bylo v Praze jasně poraženo

Komentář na facebookovém profilu k výsledkům komunálních voleb v Praze

 Jsem rád, že voliči ve volbách zastavili dominanci koalice ANO, ČSSD a KSČM. Můžeme výsledky počítat, jak chceme, ale toto je fakt. Hnutí ANO bylo v Praze jasně poraženo a voliči celostátně odmítli současnou vládní koalici.

Voliči v senátních a komunálních volbách potvrdili a posílili výsledek parlamentních voleb: ODS je hlavní politickou alternativou vůči hnutí ANO. To považuji za velký politický úspěch ODS a děkuji všem, kteří k němu přispěli.

Jsem také velmi rád, že pro politické extrémy skončily senátní a komunální volby fiaskem. Je to důležité i kvůli tomu, že Andrej Babiš a Miloš Zeman vnutili lidem polokomunistickou vládu a většinu populistů s podporou politických extrémů. Dříve, než se dalo čekat, voliči řekli, že takto to nechtějí.

Voliči příští víkend ve 2. kole rozhodnou o tom, jak bude vypadat Senát. Díky kandidátům ODS a kandidátům s podporou ODS je velká šance, že Senát zůstane protiváhou polokomunistické koalice Andreje Babiše a Miloše Zemana. První krok je za námi, změnu je však potřeba dovést ve 2. kole do úspěšného konce!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama