Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.10.2018 12:22:00

Měli jsme udělat více

Měli jsme udělat více

Komentář na facebookovém profilu k volebním výsledkům.

Děkuji všem, kdo přišli v Olomouci k volbám. Výsledek ODS Olomouc mě moc mrzí, opravdu jsem doufala, že dopadneme výrazně lépe. Naši kandidáti byli velmi kvalitní a dělali, vše, co bylo v jejich silách. Byli skvělý tým plný výrazných osobností. Je však potřeba brát v potaz, že ODS byla terčem kritiky všech v opozici, stejně tak zde bylo obrovské množství kandidujících subjektů (Piráti a Starostové, Pro Olomouc, potažmo i spOLečně "pár lidí" oslovili).

Tohle je třeba hezká ukázka našeho úspěchu:
ODS 2014 - 117 633 hlasů, 2018 - 140 900 hlasů. Takže za mě velká gratulace Martin Major a ostatním kandidátům. 

Nejsmutnější však jsem z výsledků v Praze. Představa, že hlavní město odevzdáme primátorovi ze strany, která se hlásí k neomarxistické levici, mi tři dekády po Listopadu přijde tragická. Měli jsme udělat více (?), ale voliči rozhodli a nám nezbývá, než nadále pracovat a přesvědčovat je, že ODS je jedinou pravicovou stranou. Mnoho času nemáme - nové volby, tentokrát ty evropské, budou už za 7 měsíců.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama