Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.10.2018 9:43:26

Zpěvák a skladatel Michal David si státní vyznamenání zaslouží!

Zpěvák a skladatel Michal David si státní vyznamenání zaslouží!

Komentář k udělení státního vyznamenání zpěváku a skladateli Michalu Davidovi.

Dostal jsem anketní otázku pro ParlamentníListy.cz co si myslím o udělení státního vyznamenání zpěváku Michalu Davidovi. Prezident Miloš Zeman řekl pro Blesk.cz, že zpěvák a skladatel Michal David od něj dostane 28. října státní vyznamenání.
Vyznamenání podle něj mají dostat lidé za celoživotní práci, kterou zlepšili život v České republice, a David podle něj toto kritérium naplnil, protože celý život zpívá milionům lidí. „Moje kritérium je velmi jednoduché. To vyznamenání mají dostat lidé za celoživotní práci, kterou zlepšili život v České republice,“ řekl Zeman.

Má odpověď:

„Udělit státní vyznamenání je plně v gesci prezidenta republiky Miloše Zemana, který byl mimochodem do tohoto úřadu již dvakrát za sebou zvolen přímou volbou všemi občany České republiky. Já osobně jsem na písničkách Michala Davida vyrůstal a je pravda, že jeho dílo zasáhlo obrovské množství lidí. Takže jsem přesvědčen, že si toto vysoké ocenění zaslouží, jelikož je to vynikající umělec.“
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama