Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.10.2018 19:42:00

Z redaktorů ČT se stali političtí aktivisté

Z redaktorů ČT se stali političtí aktivisté

Komentář na facebookovém profilu k situaci v ČT

 Také díky iniciativě naší poslankyně Terezy Hyťhové se tento týden ve sněmovním školském výboru odhlasovalo usnesení, které vyzývá Sněmovnu, aby se zabývala hrubými odchylkami České televize od veřejnoprávního poslání. Dále usnesení konstatuje, že dětský program ČT Déčko čím dál častěji porušuje politickou neutralitu a zejména vykazuje snahu o politickou indoktrinaci dětí a mládeže včetně dětí v předškolním věku. Absolutním vrcholem je neuvěřitelná arogance generálního ředitele ČT Petra Dvořáka, který již podruhé odmítl přijít na školský výbor, přestože dětský program Déčko byl založen jako vzdělávací.

I díky aktivitě SPD se konečně podařilo po mnoha a mnoha letech většinově prosadit výše uvedené usnesení a doufáme, že se tedy po školském výboru začne konečně celá Sněmovna zabývat nevyváženou situací v České televizi.

Z České televize se stal politický subjekt, který vybírá vlastní daně v podobě poplatků, a realizuje v naší zemi politickou linii elit Evropské unie. Z redaktorů ČT se stali političtí aktivisti, kteří preferují jeden názorový proud a zároveň cenzurují, manipulují s fakty či pomlouvají názorové oponenty.

Hnutí SPD požaduje zrušení televizních poplatků, zavedení příspěvkového financování České televize a pravidelné hloubkové kontroly hospodaření Nejvyšším kontrolním úřadem (NKÚ).

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama