ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.10.2018 20:44:00

Absurdita roku

Absurdita roku

Komentář na facebookovém profilu k zavádění anonymního označení domovních zvonků ve Vídni

 Anonymizace popisků na zvoncích je vskutku absurdní scénář, který by ještě před několika desítkami let nepochybně nikoho ani nenapadl. Je skutečně zvláštní, v jakém světě žijeme, čím se zabýváme a jaké nesmyslnosti jsme nuceni v důsledku bruselských nařízení řešit.

Oč více se zabýváme podobnými malichernostmi, o to více bohužel eurobyrokratům a "vládcům Unie” unikají věci podstatné. Otázky bezpečnosti, migrace, terorismu atd. A když už přijde na debatu i o těchto tématech, padají bohužel znovu jen byrokratické návrhy, regulace, kvóty a podobné paskvily.

Evropská unie je bohužel až příliš zajeta ve svých těžkopádných kolejích, kdy na problémy každodenního života umí odpovídat jen plošnými regulacemi, absurdními nařízeními, novými povinnostmi a byrokratismem. Obávám se, že to je ale spíš cesta k jejímu konci, protože vláda dlouhodobě nemůže být natolik odcizena od reality, aniž by zcela ztratila respekt a podporu vlastních občanů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama