ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.10.2018 8:39:00

Maďarsko se nebojí odvážných řešení

Maďarsko se nebojí odvážných řešení

Komentář na facebookovém profilu k zákazu oboru genderová studia v Maďarsku

 Poté co se ostře postavilo proti nátlakovým neziskovým organizacím, které jsou často financovány z tajemných zahraničních fondů, teď se odhodlalo vyslat jasný signál na obhajobu tradiční rodiny a tradičního rozdělení společnosti na muže a ženy.

Jsem rád, že ženy mají v dnešní společnosti rovnocenné postavení. Ale opravdu nevím, na co bychom potřebovali mít stovky vysokoškolských absolventů genderových studií. K čemu budou tito „odborníci“ pro naši budoucnost užiteční?

To nás budou přesvědčovat o tom, že je třeba uzákonit společná WC pro muže i ženy, že v metru nemůžeme oslovovat cestující ženským a mužským rodem, anebo že existují ještě jiné kategorie pohlaví, než je muž a žena?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama