ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.10.2018 10:23:00

Arogantní chování generálního ředitele je jen špičkou ledovce

Arogantní chování generálního ředitele je jen špičkou ledovce

Odchod generálního ředitele Finanční správy by sice byl malým vítězstvím, bohužel se ale domnívám, že na přístupu státu k podnikatelům by to vůbec nic nezměnilo.

 Šlo by jen o kosmetickou změnu, která by měla ucpat ústa kritikům EET, kontrolního hlášení a drakonických kroků státních úředníků při všemožných kontrolách. Arogantní chování pana generálního ředitele je jen špičkou ledovce na tomto přebujelém byrokratickém aparátu, kterému minulá, ale i současná vláda, daly do rukou silné nástroje k šikaně podnikatelů.

Aby se něco změnilo, musí se změnit celý přístup státu k soukromníkům a k aktivním lidem, kteří mají odvahu podnikat. Musí se zrušit EET i kontrolní hlášení a jiné nesmyslnosti. Jinak dojde na to, že pana ředitele nahradí jiný ředitel, který se může chovat úplně stejně a karavana pojede dál...


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama