Mgr. Robert Stržínek

  • ANO 2011
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.11.2018 17:29:47

Zastupitelé zvolili nové vedení města. Starostou zůstává Robert Stržínek

Zastupitelé zvolili nové vedení města. Starostou zůstává Robert Stržínek

Zastupitelé Valašského Meziříčí včera zvolili nové vedení města. V čele města opět usedne Robert Stržínek (ANO). První místostarostkou byla zvolena Zdislava Odstrčilová (KDU-ČSL). Post druhé místostarostky znovu obhájila Yvona Wojaczková (ANO).

Ve velké zasedací místnosti valašskomeziříčské radnice se ve čtvrtek 1. listopadu odpoledne uskutečnilo první ustavující zasedání zastupitelů města. V úvodu jednání složili všichni přítomní zastupitelé slib. Následně zvolili nové radní a schvalovali jednací řád zastupitelstva. Dále také projednávali zásady pro odměňování za výkon funkcí jak v radě a zastupitelstvu města, tak v komisích rady města.

„Toto volební období se chci soustředit na velké investiční akce. Prioritou číslo jedna je pro mě výstavba nové sportovní haly na ulici Palackého. Čeká nás také rekonstrukce náměstí. Rád bych ještě dotáhl do konce opravu venkovního koupaliště. Z bazénové „díry“, která nám v tuto chvíli hyzdí venkovní prostor, by mohl vzniknout nový relaxační bazén. Kromě toho máme připraveno množství investic zejména v oblasti školství a další revitalizace panelových sídlišť. Práce je před námi spousta,“ popsal starosta Robert Stržínek (ANO), který má na starosti finance a rozpočet města, investice, obchodní společnosti, v nichž má město obchodní podíl a městskou policii.  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama