Ing. Evžen Tošenovský, Dr.h.c.

  • ODS
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,95. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.11.2018 14:25:50

Svoboda a demokracie v naší zemi není automatická

Svoboda a demokracie v naší zemi není automatická

Komentář na facebookovém profilu k 17. listopadu

17. listopad považuji za jeden z nejvýznamnějších dnů naší historie. V kontextu událostí poslední doby bychom měli mít na paměti snad ještě více než kdykoliv dříve, že naše svoboda a demokracie v naší zemi není automatická. Letošní výročí jsem si nepřipomínal doma v Ostravě, ale společně se svými kolegy z ODS na vzpomínkových místech událostí r. 1939 a 1989. Uvědomil jsem si, že mě těší velký zájem mladých lidí, kteří si váží toho, že dnes mohou vyjadřovat své názory tak, jak to dříve možné nebylo. Svobodně.

Po pietní akci jsem se na Albertově účastnil debaty na téma "Kam dál s Evropskou unií". Přestože se diskuze posunula poněkud jiným směrem, velice si vážím možnosti se v tento významný den jako reprezentant ODS moci k situaci vyjádřit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama