Ing. et Ing. Martin Šmída

Politika nové generace
  • Piráti
  • Olomoucký kraj
  • krajský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.11.2018 15:17:39

AGROFERT mi nijak nevadí, ta firma je v tom vlastně nevinně.

AGROFERT mi nijak nevadí, ta firma je v tom vlastně nevinně.

Nelze si nevšimnout, že teď frčí různé aplikace pro nakupování, aby se dotyčný vyhl výrobkům od Agrofertu. Stejně tak proběhla vlna bojkotů umělců vůči akcím sponzorovaných Agrofertem. Tak na tuhle vlnu jsem teda nenaskočil a vysvětlím proč.

 Mně Agrofert jako velkopodnikatel a oligarcha nijak zvlášť fakt nevadí. Nebojkotuju sponzorovaný akce ani výrobky z holdingu. Normálně furt kupuju Olma jogurty jako dřív. 


Vadí mi především jako premiér ve střetu zájmů a nejen to. Vadí mi ta kombinace s tím, že je to navíc mediální magnát přímo ovlivňující kdysi nezávislá média, bývalý komunista a estébák, trestně stíhaná osoba mařící vyšetřování, levicový hospodář prožírající budoucnost, neschopný politik, který v kooperaci se Zemanem ohýbá ústavu, dělá čistky ve státní správě a dosazuje tam svoje loajalisty z holdingu nebo z STB... vadí mi, že neustále lže, že dělá politiku jen marketingově,že různým cílovkám tvrdí různý věci, neplní ani vlastní program, ani kodex ani žádný sliby, co udělal. Jede na vlně populismu, dělá z voličů idioty. Vadí mi, že nechodí do sněmovny, neodpovídá tam na otázky, místo toho snaží se vytvořit nějakou story o všeobecné konspiraci proti němu a celým tím stylem té jeho politické kultury nás táhne někam na Balkán a zpátky do minulosti. Na mezinárodním poli nám dělá ostudu, nejen tím vším výše zmíněným... 


Všimněte, že jsem nezmínil právě vyšetřovaný dotační podvod na Čapí hnízdo ani šméčko s korunovejma dluhopisama ani jeho "otcovské kvality"... mně vadí kombinace toho všeho.. že ten člověk v zájmu vlastní touhy po moci a bohatství má republiku jako rukojmí a řídí ji zhruba podle hesla, který teda splnil výtečně: "jsme schopný národ, jen nás řídí nemehla".


Agrofert mi nevadí, každá firma tak trochu sní o tom, že od státu víc dostane, než mu zaplatí... Mě vadí Babiš... nehledě na fakt, že on i ten Agrofert samotnej vlastně ukradl, takže ta firma je v tom fakt nevinně.

Dál kupuju Olma jogurty bez jakýchkoli výčitek. Ale v politice představuje Andrej Babiš čiré zlo, proti kterému je potřeba bojovat.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama