Sociální demokracie

Svoboda, solidarita, spravedlnost.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.11.2018 20:20:00

ČSSD se nebude účastnit závěrečného hlasování o nedůvěře vládě

ČSSD se nebude účastnit závěrečného hlasování o nedůvěře vládě

Usnesení Politického grémia a Předsednictva ČSSD.

1) Předsednictvo ČSSD konstatuje, že soukromé kauzy premiéra Andreje Babiše zatěžují vládu České republiky a za nejlepší řešení současné situace považuje pokračování koaliční vlády s jinou osobou v čele vlády, kterou navrhne vítěz voleb.

2) P ČSSD doporučuje poslancům ČSSD nezúčastnit se závěrečného hlasování v rámci projednávání bodu o nedůvěře vládě ČR se zdůvodněním, že kauzy Andreje Babiše jsou záležitostí jeho osoby a hnutí ANO

3) Předsednictvo ČSSD konstatuje, že při současném rozložení sil v Poslanecké sněmovně neexistuje alternativa vůči současné koaliční vládě. V případě, že nedojde k změně na postu předsedy vlády a ve sněmovně bude podán návrh na rozpuštění Poslanecké sněmovny doporučuje P ČSSD poslancům ČSSD takovýto návrh podpořit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama