Mikuláš Ferjenčík

Právě jsem se vrátil z Parlamentu.
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.11.2018 20:57:00

Pro ČSSD jsou zjevně důležitější ministerská křesla než vlastní důstojnost

Pro ČSSD jsou zjevně důležitější ministerská křesla než vlastní důstojnost

Komentář k rozhodnutí ČSSD neúčastnit se hlasování o vyslovení nedůvěry vládě.

Mrzí nás, že se sociální demokraté fakticky rozhodli pokračovat ve vládě trestně stíhaného premiéra Andreje Babiše, který je podezřelý z maření vyšetřování. Pro ČSSD jsou zjevně důležitější ministerská křesla než vlastní důstojnost, navíc v situaci, kdy jsou mnohdy ve sněmovním hlasování nahrazováni hnutím SPD.

Piráti v uplynulých dnech podpořili svolání mimořádné sněmovní schůze k vyslovení  nedůvěry vládě, iniciovali setkání předsedů opozičních stran a sešli se osobně s předsedou ČSSD Janem Hamáčkem. Tím, jak Andrej Babiš lpí na pozici premiéra, fakticky blokuje racionální řešení této krize, kterou způsobil tím, že zatáhl své děti do kauzy Čapí hnízdo.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama