ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.11.2018 12:39:00

Je třeba změnit zákony

Je třeba změnit zákony

Komentář na facebookovém profilu k obstrukcím ekologických aktivistů

Jsem rád, že se úřady přestávají bát umělých obstrukcí ekologických aktivistů, kteří se zřejmě rozhodli, že prostě udělají úplně vše proto, aby zastavili výstavbu dálnic v našem kraji. Přitom jsou jejich námitky a žaloby pouze uměle vykonstruovanými právními pokusy, které zneužívají příliš naivní legislativu.

Její tvůrci se dnes musí chytat za hlavu, protože místo toho, abychom společně našli rozumný koncensus mezi potřebami budovat dálnice a jiné strategické investice a ochranou životního prostředí, tak dovolujeme těmto jednotlivcům, aby zákony ohýbali natolik, že dokáží vyautovat několikrát prověřený a schválený investiční záměr, na který čekají tisíce rodin, žijících u přetížených okresních silnic.

Chtěl bych proto důrazně apelovat na ministerstvo dopravy a celou vládu, aby už konečně přestalo slibovat úpravu české legislativy a kompetentní ministři předložili Parlamentu novely zákonů, které zabrání tomuto ekologickému terorismu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama