ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.11.2018 16:06:00

Nemůžeme sanovat režijní náklady Parku Rochus

Nemůžeme sanovat režijní náklady Parku Rochus

Komentář na facebookovém profilu k financování obecně prospěšné společnosti Park Rochus

 Dobře si vzpomínám na chvíli, kdy jsme přišli na uherskohradišťskou radnici s myšlenkou, že by bylo skvělé vybudovat nad mařatickými vinohrady muzeum v přírodě. Město v tu dobu hledalo využití pro bývalé vojenské cvičiště a jeho proměnu v atraktivní výletní cíl pro místní obyvatele i turisty, který by oživil místní slovácké a vinařské tradice, dodnes pokládám za velmi správné rozhodnutí. Proto jsme také celou dobu velmi intenzivně spolupracovali s městem na tom, abychom proměnili tuto ideu v realitu a posunuli turistický potenciál Uherského Hradiště výrazněji kupředu.

Na druhou stranu již několik let opakuji, že jako privátní společnost nemůžeme sanovat režijní náklady Parku Rochus, ale že naše role může být maximálně v tom, že budeme pomáhat s realizací některých budoucích investic. Proto jsme se s městem domluvili na tom, že již nadále nebudeme komplikovat třeba i další dotační možnosti Parku Rochus a že z obecně prospěšné společnosti odejdeme.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama