Ing. et Ing. Jan Skopeček, Ph.D.

  • ODS
  • Středočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.12.2018 10:14:00

Přeji ODS kvalitní kandidátku do EP, EU nutně potřebuje reformu

 Přeji ODS kvalitní kandidátku do EP, EU nutně potřebuje reformu

Komentář na facebookovém profilu k nominaci kandidátů pro volby do Evropského parlamentu

 Sněm Regionálního sdružení ODS Středočeský kraj dnes nominoval na lídra kandidátky ODS do EP Jana Zahradila a jako jedničku za náš region současnou poslankyni PČR Veroniku Vrecionovou. Přeji ODS kvalitní kandidátku do EP, která přinese dobrý výsledek. EU nutně potřebuje reformu!

Včerejší Sněm Regionálního sdružení ODS Středočeský kraj také téměř jednohlasně doporučil svým poslancům a senátorům hlasovat proti změně občanského zákoníku umožňující uzavírat manželství stejnopohlavním párům. Dále doporučil hlasovat v Parlamentu proti ratifikaci Istanbulské smlouvy a ocenil odmítavý postoj vůči tzv. Globálnímu paktu OSN o migraci.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama