JUDr. Ondřej Veselý

  • SOCDEM
  • Písek
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.12.2018 9:15:00

Už jsem zaslechl, jak chci podporovat „feťáky”

Už jsem zaslechl, jak chci podporovat „feťáky”

Komentář na facebookovém profilu k návrhu na legalizaci pěstování léčebného konopí

 Na úterý je svolána 24. schůze Poslanecké sněmovny. Podle vašich mailů soudím, že velký zájem vzbuzuje návrh na legalizaci pěstování pěti rostlin konopí na hlavu. Tedy návrh Pirátské strany, který jsem dopředu podpořil.

Ptáte se proč ho podpořím? Už jsem zaslechl, jak chci podporovat „feťáky” a podobně. To je samozřejmě absolutní nesmysl. Návrhem podpoříme každého nemocného člověka, kterému mastičky a různé přípravky z konopí skutečně pomáhají.

Bohužel cena lékařského konopí je tak vysoká, že většina nemocných lidí stejně potají pěstuje konopí doma. Tímto návrhem pomůžeme zejména těmto nemocným lidem. Kdo chce „trávu” požívat jiným způsobem, cestu si najde, ať těch pět kytek bude pěstovat legálně nebo nelegálně.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama