Milan Štěch

"Slušně, ale důrazně."
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.12.2018 8:37:00

Výroky prezidenta, týkající se činnosti BIS, jsou nepřijatelné

Výroky prezidenta, týkající se činnosti BIS, jsou nepřijatelné

Vyjádření místopředsedy Senátu Milana Štěcha týkající se výroků prezidenta republiky na adresu Bezpečnostní informační služby

 Výroky prezidenta republiky týkající se činnosti BIS jsou nepřijatelné, prezident tím velmi vážným způsobem zpochybnil profesionalitu a důvěryhodnost bezpečnostní a informační služby. Jeho prohlášení je v rozporu se stanovisky představitelů státu, do jejichž působnosti BIS spadá.

Pokud by se postoje a názory prezidenta zakládaly na objektivních zjištěních, pak by jako hlava státu měl tuto situaci řešit s kompetentními členy vlády a nečinit veřejná prohlášení, která nejenom poškozují důvěryhodnost informační služby uvnitř naší země, ale především navenek, a to zejména ve vztahu k našim spojencům.

Bohužel je to další případ, kdy jsem přesvědčen, že prezident republiky nejedná v zájmu naší země.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama