Ing. Jaroslav Zámečník, CSc.

  • SLK
  • Liberec
  • primátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.12.2018 20:33:00

Primátor Zámečník přivítal účastníky konference STRUTEX

Primátor Zámečník přivítal účastníky konference STRUTEX

Liberec ve dnech od 5. do 7. prosince hostí již 22. ročník mezinárodní konference STRUTEX, kterou tradičně pořádá katedra technologií a struktur Fakulty textilní Technické univerzity v Liberci.

Společenská část konference zaměřené na strukturální mechaniku a aplikaci textilních struktur se konala v prostorách liberecké radnice, kde účastníky přivítal primátor Jaroslav Zámečník.

„Jsem velmi rád, že jste si už podruhé vybrali naši radnici jako místo společenského setkání a těší mě, že Liberec je hostitelem takto významné mezinárodní konference. Město Liberec s Technickou univerzitou dlouholetou spolupracuje a v tomto trendu chceme pokračovat. Doufám, že až se budete vracet domů, tak budete na Liberec vzpomínat jen v dobrém. Do dalších měsíců a let vám přeji mnoho vědeckých úspěchů,“ řekl účastníkům konference primátor Jaroslav Zámečník.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama