Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.12.2018 17:46:00

Evropská unie opět potvrdila, že hájí takzvaná práva migrantů

Evropská unie opět potvrdila, že hájí takzvaná práva migrantů

Komentář na facebokovém profilu k dokumentu Evropské komise o právech migrantů

 Evropská unie opět potvrdila, že hájí masovou imigraci do Evropy a že hájí takzvaná „práva“ imigrantů – v dokumentu Evropské komise se doslova píše: „Při příležitosti Mezinárodního dne migrantů Evropská unie opětovně potvrzuje svůj trvalý závazek chránit lidská práva migrantů, předcházet nebezpečným nelegálním cestám a namísto toho zabezpečit příležitosti pro zákonnou migraci a bezpečné cesty pro migranty.“ Dále se v dokumentu píše, že migrace vyžaduje „globální a spolupracující aliance“.

Evropská unie otevřeně podporuje zlegalizování migrace a podpořila také Globální pakt o řízené migraci. Hnutí SPD tyto závěry absolutně odmítá. Stávající EU musí skončit. Musí nastat změna na spolupráci svobodných a suverénních evropských států bez diktátu Bruselu. A já Vás prosím o podporu SPD v květnových volbách do Evropského parlamentu, abychom mohli tyto změny prosazovat.

Tím, že budeme nějaký negativní jev jako je současný problém migrace legalizovat, nezbavíme se jeho negativních důsledků. Pokud budeme legalizovat vraždy, nezbavíme se negativních důsledků, které vraždy způsobily. Co kdyby Evropskou komisi napadlo spíše hájit práva původních obyvatel Evropy, aby nebyli vražděni, napadáni, znásilňováni a okrádáni muslimskými imigranty?

Jenom připomeňme, že ministr vnitra Lubomír Metnar z ANO podepsal v květnu jménem České republiky v Marrákeši politickou deklaraci států Evropy a Afriky, v níž „partneři uznávají potřebu povzbuzovat a posilňovat cesty zákonné migrace mezi Evropou a zeměmi severní, západní a střední Afriky“. Babišova vláda rovněž podpořila Globální pakt OSN o uprchlících, který de facto zavádí globální kvóty na migranty. Pořád si myslíte, že Babišova vláda bojuje proti migraci?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama