Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.12.2018 12:25:17

Čuňasova ODS nebo ODS Čuňasů - toť otázka

Čuňasova ODS nebo ODS Čuňasů - toť otázka

v souvislosti s postojem p. Čuňase Stárka viz: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Cunas-Starek ....předpokládám, že pán, jako bývalý "důstojník" BIS, nepochybně ví - měl by vědět - co je to šíření poplašné zprávy

...že existuje statisticky funkční "Paretovo pravidlo" (80/20) ví i můj 12-ti letý syn...a nikde na zahraničních školeních nebyl.... Kdysi, po roce 1990 mi byla nabídnuta práce v BIS - odmítl jsem. Stejně jako jsem kdysi dávno, jako voják, odmítl spolupracovat s VKR. Odmítl jsem to z jednohovelmi prostého důvodu - protože základní parametry takové služby, očekávání služby od svého pracovníka, jsou u všech těchto složek - pokud mají fungovat - velmi obdobné. Racionálně nahlíženo - rozdíl je jen a především v tom, ve prospěch koho taková služba pracuje - zda pro vládu jedné strany, nebo, například pro demokraticky zvolenou vládu....
A pokud bývalý důstojník BIS František Čuňas Stárek dnes pronáší zcela bez zábran a veřejně na adresu prezidenta a premiéra oné demokratické vlády České republiky - po které jistě po celou dobu svého disidenství volal - velmi závažná obvinění, pak jako draze proškolený "důstojník" nepochybně ví - měl by vědět - co je to šíření poplašné zprávy. 
A pokud nejde jen o jakési výblitky, pak očekávám, že pan Čuňas předloží veřejně nikoliv domněnky, ALE DŮKAZY, kterými je schopen svá tvrzení podložit. 
V opačném případě by se měl bývalý důstojník BIS a disident velmi hlasitě omluvit. 

A jen malá poznámka na závěr - pane Čuňasi, nemáte tak trochu pocit, že svým chováním velmi zdařile plivete na vše, o co jste jako disident usiloval?
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama