Mgr. et Mgr. Adam Vojtěch, MHA

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.01.2019 21:32:00

Nový ředitel FN Ostrava vzejde z nového výběrového řízení

Nový ředitel FN Ostrava vzejde z nového výběrového řízení

Na pozici ředitele Fakultní nemocnice Ostrava bude vypsáno nové výběrové řízení, a to v průběhu tohoto týdne. Do doby výběru nového ředitele nemocnici povede dosavadní zastupující ředitel Petr Vávra.

„Důkladně jsem zvážil všechny varianty a vyslechl si řadu názorů na oba kandidáty s nejvyšším počtem hlasů – jak ze strany výběrové komise, zaměstnanců nemocnice, místních odborů, kraje a města, tak ze strany lékařské odborné společnosti, akademické obce a dokonce i ze strany lokálních novinářů, kteří situaci bedlivě sledují. Tyto názory se však zásadně různí, až polarizují. Obávám se proto, že volba jednoho či druhého by nepřispěla k řešení velmi složité situace, ve které se fakultní nemocnice nachází, a nepřinesla by tak potřebné dlouhodobé zklidnění. Z toho důvodu jsem se rozhodl využít své právo a zrušit výběrové řízení a vypsat nové. Netěší mě to, byl bych nejraději, kdyby nemocnice již měla svého právoplatného ředitele. Nicméně jsem přesvědčen o tom, že nové výběrové řízení je v tuto chvíli jediný možný správný krok ve prospěch nemocnice,“ uvedl ministr zdravotnictví Adam Vojtěch.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama