ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.10.2011 12:23:46

Účast na zahájení Mezinárodního zdravotnického veletrhu v Brně

Účast na zahájení Mezinárodního zdravotnického veletrhu v Brně

Pan poslanec Ing. Miroslav Jeník se v úterý 18. října na brněnském výstavišti zúčastnil zahájení Mezinárodního veletrhu zdravotnické techniky, rehabilitace a zdraví.

První den veletrhu byl věnován společnému setkání představitelů Ministerstva zdravotnictví ČR, Asociace nemocnic ČR, Asociace krajských nemocnic, zdravotních pojišťoven, poskytovatelů zdravotní péče a dalším subjektům působícím v oblasti zdravotnictví.

Ministr zdravotnictví doc. MUDr. Leoš Heger, CSc. představil v Brně finanční udržitelnost zdravotnictví v době krize. Vedle pana ministra se svými prezentacemi vystoupili i Jaromír Gajdáček, předseda Svazu zdravotních pojišťoven, Ing. Miroslava Šlajsová náměstkyně ředitele pro zdravotní péči VZP či Ing. Petr Nosek náměstek ministra pro zdravotní pojištění.  Poté se v sále rozpoutala diskuse k finanční udržitelnosti systému a zdravotnímu pojištění, na kterou navazovala tisková konference.

Součástí zahajovacího programu Mezinárodního zdravotnického veletrhu bylo i vyhlášení výsledků soutěže Medical Fair Award. V rámci letošního ročníku ocenila hodnotitelská komise novou generaci inteligentních protéz dolních končetin a dva exponáty české výroby - diatermický přístroj a světově unikátní vozidlo pro tělesně postižené.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama