Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT

  • DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.01.2019 12:51:00

Zelení požadují odvolání 1. náměstka hejtmana

Zelení požadují odvolání 1. náměstka hejtmana

Krajská organizace Strany zelených Ústeckého kraje prostřednictvím své rady vyzývá vedení Ústeckého kraje jmenovitě hejtmana Oldřicha Bubeníčka, aby navrhl odvolání Martina Kliky z funkce 1.náměstka hejtmana.

A to kvůli jeho výrokům na adresu pravomocně odsouzených v kauze konkurzní mafie soudce Berky v pořadu Reportéři ČT. Vedení krajské organizace Strany zelených Ústeckého kraje považuje za nepřijatelné, aby lidé prokazatelně napojeni na konkurzní mafii se podíleli na vedení Ústeckého kraje.

„Prorůstání organizovaného zločinu do státní správy je potřeba učinit jednou pro vždy konec. Za vrchol výsměchu občanům považuji, že se druhý muž kraje nezdráhá vyjádřit veřejně svůj respekt k pravomocně odsouzeným zločincům“ uvedl předseda krajské organizace zelených Petr Globočník.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama