Jiří Čunek

ANO křesťanským hodnotám
  • KDU-ČSL
  • Vsetín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.01.2019 5:36:00

Hejtman Čunek vyznamenal folkloristu Miroslava Ekarta

Hejtman Čunek vyznamenal folkloristu Miroslava Ekarta

Záslužným vyznamenáním druhého stupně Zlínského kraje ocenil hejtman Jiří Čunek Miroslava Ekarta, který 8. ledna oslavil úctyhodných 90 let.

 Jako dlouholetý choreograf a umělecký vedoucí Folklorního souboru Vsacan patří mezi osobnosti, které se nejvíc zasloužily o úspěchy a věhlas tohoto folklorního souboru.

„Panu Ekartovi jsem poblahopřál k jeho skvělé formě a s radostí mu poděkoval za jeho celoživotní práci pro Vsacan, potažmo za propagaci folkloru Vsetína i Zlínského kraje," řekl hejtman Jiří Čunek.

Miroslav Ekart stále patří k aktivním členům Vsacanu a jeho názory a postřehy jsou jeho mladšími kolegy vnímány jako aktuální a důležité pro směřování současné taneční složky souboru.

Jubilant je členem Rady pro valašský odzemek a působí v jeho odborné sekci. Je také lektorem Valašského odzemku a členem týmu, který zabezpečuje už 30 let soutěže ve valašském odzemku a obuškovém.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama