Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.02.2019 13:06:18

V Bruselu odchod Velké Británie nezvládají a chovají se jako šílenci

V Bruselu odchod Velké Británie nezvládají a chovají se jako šílenci

Komentář na facebookovém profilu k brexitu

V Bruselu odchod Velké Británie z Evropské unie psychicky nezvládají a chovají se jako šílenci. Od začátku vyjednávání házejí Britům klacky pod nohy, straší, vyhrožují, démonizují... EU v souvislosti s Brexitem opravdu odhaluje svoji pravou tvář. Naposledy to tento týden ukázal prezident Evropské rady Donald Tusk.

Ten se zamýšlel nad tím, jak asi vypadá místo v pekle vyhrazené pro zastánce brexitu, kteří nemají plán. Taková slova podle mého názoru opravdu hraničí se šílenstvím. Britové rozhodli o odchodu z EU v referendu a bruselské "elity" by takové rozhodnutí měly respektovat.

Konkrétní plán Britů spočívá v tom, že chtějí být opět suverénním státem a nechtějí posílat peníze ostatním. Takový plán je přece pochopitelný a sám o sobě postačující, co říkáte? Hloupé řeči o pekle ničemu neprospějí a jen mezi oběma stranami vybudují ještě širší příkopy.

Tuskova slova mě však vlastně nepřekvapují. Tihle liberálové jsou všichni stejní. Jsou přesvědčeni, že vědí sami lépe, co je pro ostatní nejlepší. Bývalá americká ministryně zahraničí Madeleine Albrightová zase svého času tvrdila, že ženy, které nebudou volit Hillary Clintonovou, skončí v pekle.

Nepřeji nikomu nic zlého, ale aby se jednou Tusk a Albrightová nedivili!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama