Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.10.2011 18:38:28

Akreditační komise není žádné „hej, počkej“, Josefe Dobeši…

Akreditační komise není žádné „hej, počkej“, Josefe Dobeši…

Kritika ministra školství Josefa Dobeše vůči šéfce Akreditační komise Vladimíře Dvořákové je nepřiměřená a mám pocit, že pan ministr by měl svá kritická slova vůči této instituci lépe vážit.

Akreditační komise (stejně jako Česká školní inspekce) by při výkonu své funkce měla být nezávislým orgánem, jehož zjištění a závěry by neměl ministr školství zlehčovat či bagatelizovat, ale vážně se jimi zabývat. Reakce ministra Josefa Dobeše na rozhodnutí Akreditační komise ohledně dvou vzdělávacích institucí byla zcela nepřípustná a budí dojem, že ministr školství sleduje zcela jiné zájmy. Toto má být ten ministrem tolik proklamovaný tlak na kvalitu vzdělávání?!

A pokud ministr Josef Dobeš tvrdí, že se někdo chová jako v padesátých letech, tak je to právě ministr Dobeš, který české školství vede nejen do padesátých let, ale i do časů středověku a období tmářství, a to nejen snahou zrušit sexuální výchovu na školách. Pod vedením Josefa Dobeše je na ministerstvu školství viditelná snaha zbavit se všech, kteří mají odlišný názor než samotný ministr. 

Jak dlouho budeme ještě přihlížet cílené devastaci školství v režii ministra Josefa Dobeše?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama