MUDr. Věra Procházková

  • ANO 2011
  • Karlovy Vary
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,18. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.03.2019 21:56:00

Proč se nekoukneme, jak to ti Francouzi dělají?

Proč se nekoukneme, jak to ti Francouzi dělají?

Projev na 27. schůzi Poslanecké sněmovny 5. března 2019 ke změně návrhu o provozu na pozemních komunikacích a silničním provozu.

Děkuji za slovo. Hezké odpoledne. Já vám řeknu příklad z vlastní zkušenosti. Ve Francii jsem překročila rychlost o jeden kilometr. Nedali mi pokoj. Několik měsíců jsem dostávala dopisy, upozornění, pokuty, až jsem to zaplatila. Proč to neděláme tady? Víme dobře, že tyhlety problémy na dálnicích dělají především zahraniční řidiči. Zahraniční! Ti naši to dodržují. Chovají se tady velmi nedobře. Tak proč to nezkusíme? Proč se tam nekoukneme, jak to ti Francouzi dělají? Na dálnici mají kamery, cvaknou vás a pošlou vám to. A posílají vám to tak dlouho, dokud to nezaplatíte.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama