Marek Vokšay

  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.10.2011 9:25:31

Když může Řecko, tak proč ne všichni ?

Když může Řecko, tak proč ne všichni ?

Evropský summit na téma dluhové krize a jejího řešení ( což je za stávajícího vedení EU docela komedie ) opět nic nevyřešil.

 

Pouze Sarkozy s Merkelovou předvedli, že EU funguje na základě vydírání a nátlaku , vpravdě mafiánských metodách. Kompromis, spolupráce a zdravý rozum se tomuto společenství již mnoho let velikým obloukem vyhýbají .

Když se podíváme na vyjádření odborníků na finance - můžete si najít na mnoha serverech, zjistíme, že jejich analýzy a komenty se o 180° liší od toho, co v praxi dělají a provádějí politické špičky EU a vedení Eurozóny. Nicméně jednu zajímavost summit přinesl ...... zakomplexovaný Nic Sarkozy a "kampreferenčnívítrtamplášť" Merkelová někde získali dojem, že celou dluhovou krizi vyřeší odpis 50% z řeckého dluhu. Prý proto, aby si Řecko mohlo půjčovat dál .... :-D))))) ... větší blbost jsem skutečně dlouho neslyšel a nečetl.

A tak bych měl zásadní otázku ...... vzhledem k předlužení v podstatě celého světa ovládaného bankovní mafií .... ( o tom kdo ve skutečností řídí náš svět a civilizaci a kdo stvořil zločinný dluhový systém zodpovědný za krize a vydělávající i na krvi a smrti mnoha lidí v mnoha částech planety, můžete číst zde ) ........ proč když jsou Sarkozy s Merkelovou odepsat 50% řeckého dluhu, poč neodepsat totéž všem státům ? V čem jsou ty státy horší, že si to snad nezaslouží ?  Přece když rovnoprávnost, tak ve všem !  Proč by měly státy, které se chovaly zodpovědněji ke státním financím, doplácet na nenažranost a nezodpovědnost některých národů a jejich politiků ?

Navrhuji, abychom pokud skutečně dojde na nátlak Sarkozyho a Merkelové a Barrosa k odpisu poloviny řeckého dluhu, aby o to samé požádaly v rámci OSN a MMF všechny státy světa.  Tak radikální snížení dluhu přeci nemůže být výsadou politiků-špatných hospodářů, nezodpovědných a nenažraných národů a voličů, kteří svým politikům dovolili doslova prožrat budoucnost vlastních dětí !



originál článku zde : http://politika-zdraveho-rozumu.webnode.cz/news/kdyz-muze-recko-tak-proc-ne-vsichni-/

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama