Mgr. Radek Holomčík

  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.03.2019 18:05:00

Pane premiére, dávám vám nabídku - proměňte vaše slova v činy

Pane premiére, dávám vám nabídku - proměňte vaše slova v činy

Pirát Holomčík vyzval premiéra Babiše k podpoře návrhu na zrušení povinnosti přimíchávat biopaliva do pohonných hmot

Pirátský poslanec Radek Holomčík dnes v rámci interpelací nabídl premiérovi Babišovi, aby se spolupodílel na Piráty připravené novele zákona o ochraně ovzduší, která má rušit povinnost přimíchávat biopaliva do pohonných hmot. Reagoval tak na premiérův proslov z únorového sněmu hnutí ANO.

„Na vašem sjezdu jste řekl, že budete bojovat proti zeleným nesmyslům z EU - explicitně jste zmínil biopaliva. My budeme nyní překládat novelu, která má povinnost přimíchávat biopaliva do pohonných hmot. Dávám vám tedy nabídku proměnit vaše slova v činy - pod náš návrh se můžete podepsat nebo jej můžeme přeložit společně. Pokud vaše slova nebyla pouze marketingovou vábničkou, věřím, že mou nabídku přijmete,” vyzval Holomčík premiéra.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama