Mgr. Martin Kupka

  • ODS
  • ministr dopravy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.03.2019 15:49:00

Vláda strká hlavu do písku, asi jí nevadí, že vyhazuje miliony oknem

Vláda strká hlavu do písku, asi jí nevadí, že vyhazuje miliony oknem

Komentář na facebookovém profilu k digitalizaci státní správy

 Zatím jediným hmatatelným výsledkem vládního snažení o digitalizaci státní správy je Národní elektronický nástroj pro administraci a zadávání zakázek. A to je jedno velké fiasko. Opakovaně upozorňuji na to, že je černou dírou na peníze. Od začátku už za něj stát zaplatil na čtvrt miliardy korun. Přitom je zastaralý a chybový.

Paní ministryně Dostálová nás sice nedávno uklidňovala, jak je rychlý a skvělý. Poslední výpadek ale prokázal pravý opak. V polovině února zkolaboval a od té doby se některé dokumenty nedaří obnovit. Zkomplikovalo to život desítkám zadavatelů.

Přiznám se, že bohorovnost, s jakou se staví MMR k problémům s NEN, mě udivuje. Navrhl jsem zařadit bod ke kolapsu systému na pořad jednání Poslanecké sněmovny. Neprošlo to. Vláda strká hlavu do písku. Asi ji nevadí, že stát vyhazuje miliony oknem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama